HTML

Szarkönyvek

Könyvek, amiket igazán nem kellett volna... Ha szeretnél segíteni, ide írj: szarkonyvek@yahoo.com Vélemény blog.

Friss topikok

  • Muse: E szórakoztató írás után úgy olvastam volna még tőletek, de sajnálattal konstatáltam, hogy ez az e... (2015.01.06. 22:22) Lakatos Levente könyvei

Linkblog

Archívum

A Szarkönyvek blogról röviden

2011.01.03. 17:16 szarkonyvek

Olyan könyvekkel foglalkozunk, amikért kár volt megtanulni olvasni. Várjuk a javaslatokat!

Az, hogy valaki celeb és könyvet ír, nem indukálja automatikusan, hogy a könyve szar lesz. Sőt, kiváló könyvekről tudunk, amelyeket ismert emberek, vagy sztárok írtak. Mi azzal sem foglalkozunk, ha valójában nem az írja a könyvet, akinek a nevében megjelenik. Egyetlen dolog, ami írásra késztet minket: ha a végtermék silány.

Agyonreklámozott sikerkönyvek, felhájpolt sztárregények, és instant írók "botránykönyvei". Olyan botránykönyvek, amiknél a botrány leginkább a szöveg minőségére érthető. Olyan sikerkönyvek, amiknél a siker az adott írói és kiadói teljesítményre eső forintbevételt jelentheti talán, de semmiképpen sem az irodalmi magaslatokat.
Persze olyan könyvek is vannak, amik a háttérben meghúzódnak, ezért valamivel veszélytelenebbek, de mégis, amikor beleolvasol érzed, hogy "na, ezt igazán nem kellett volna". Blogunk tárgyát elsősorban nem az ilyen rossz, ám joggal szerény könyvek képezik, hanem a pofátlan és még szar is kategóriába esők.

Nem sajnálnánk, ha már a megjelenés pillanatában kiderülne, hogy ha valamire nem érdemes egy fillért sem költeni. Mi kimondjuk, ha a "király" meztelen, ezért indítjuk el a szarkonyvek.blog.hu -t.

Ha tudsz olyan könyvről, ami illeszkedik a koncepcióba, és megóvnád tőle a vásárlókat, és az olvasók szemét, küldd be nekünk a szarkonyvek@yahoo.com -ra, hogy írjunk róla. Vagy írd meg magad, és küldd el nekünk!

Szólj hozzá!

Címkék: szarkönyvek

A bejegyzés trackback címe:

https://szarkonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr762557748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása